Trimetal Permaline Primer (0.5, 1 of 2,5 liter)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
5410491171472
Levertijd:
2-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Permaline Primer is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende grondlak op basis van een gemodificeerde alkydhars.

Lees meer
€27,50
Incl. btw

Permaline Primer (0.5, 1 of 2,5 liter)

Permaline Primer is geschikt als grondlak op hout voor buiten, o.a. geveltimmerwerk, trappen, betimmeringen, kozijnen en deuren. Als overgrondlak op staal voor buiten.

Gebruik
Permaline Primer Prestige is geschikt als grond-, en voorlak op hout voor buiten, o.a. kozijnen, deuren, geveltimmerwerk en betimmeringen. En het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststof ondergronden.

Voorbehandelijk van de ondergrond
Nieuw werk
Het vochtgehalte van het hout dient overeen te komen met de in de K.V.T. aangegeven waarden. Alvorens het product wordt aangebracht, dient de ondergrond droog, schoon en vetvrij te zijn. Het product kan aangebracht worden op een geschikte timmerindustrie grondlaag, volgens de in de K.V.T. aangegeven normen en richtlijnen. Op nieuw ongeschilderd hout of kaal gemaakte delen is voorbehandeling met twee lagen Permaline Primer aan te bevelen. Permaline Primer kan worden afgewerkt met één of twee lagen aflak uit het Permaline assortiment.

Onderhoud bestaand werk
De ondergrond dient schoon, droog, vetvrij, geschuurd en goed gehecht te zijn. Losse delen verwijderen door schuren, schrappen of afbijten. Kaal gekomen delen gronden met Permaline Primer. Het houtvochtgehalte mag niet boven de 18% zijn.

Verwerking
Kwast en Rol
Volumepercentage verdunning: gebruiksklaar
Reinigingsmiddel: white spirit

Droogtijden bij 20°C 
Stofdroog: ca. 2 uur
Kleefvrij: ca. 3 uur
Overschilderbaar: ca. 16 uur

Meer informatie
Productblad

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »