Terug

Trimetal Permaline Dekgrond (1 of 2,5 liter

2-4 werkdagen

  • EAN: 5410491171557

Permaline Dekgrond NT is een oxidatief drogende, thixotrope, dekkende grondlak op basis van een gemodificeerde alkydhars.

€ 29,20

  • Advies op maat
  • Gratis verzending boven €75
  • Snelle levering
  • Mailen, bellen of chatten
Placeholder 9,5

Beoordelingen

“Keurig op tijd geleverd.”

Product omschrijving

Trimetal Permaline Dekgrond (1 of 2,5 liter

Productomschrijving
Permaline Dekgrond NT is een oxidatief drogende, thixotrope, dekkende grondlak op basis van een gemodificeerde alkydhars.

Gebruik/Toepassing 
Permaline Dekgrond NT is geschikt als grondlak op hout buiten die als basis dient voor duurzaam buitenschilderwerk. Door de sterk vullende eigenschappen en de hoge laagdikte die per arbeidsgang kan worden bereikt in vergelijking met een gewone buitengrondverf, wordt op de meest kwetsbare onderdelen zoals onderdorpels weer een royale laagdikte opgebouwd voor een duurzame bescherming, terwijl aanwezige haarscheurtjes worden gevuld.

Permaline Dekgrond NT past goed in een verfsysteem met Permaline Primer NT en Permaline Regulé NT of Permaline Silicon NT.

Voorbehandeling van de ondergrond/Systeeminfo
Nieuw werk
Het vochtgehalte van het hout dient overeen te komen met de in de K.V.T. aangegeven waarden. Alvorens het product wordt aangebracht, dient de ondergrond droog, schoon en vetvrij te zijn. Het product kan aangebracht worden op een geschikte timmerindustrie grondlaag, volgens in de K.V.T. aangegeven normen en richtlijnen. Op nieuw ongeschilderd hout of kaal gemaakte delen is voorbehandeling met twee lagen Permaline Dekgrond NT aan te bevelen. Daarover een laag Permaline Primer NT en de afwerking van één of twee lagen Permaline Regulé NT, Permaline PU Satin NT of Permaline Silicon NT.

Onderhoud bestaand werk
De ondergrond dient schoon, droog, vetvrij, geschuurd en goed gehecht te zijn. Losse delen verwijderen door schuren, schrappen of afbijten. Kaal gekomen delen gronden met Permaline Dekgrond NT. Het houtvochtgehalte mag niet boven de 18% zijn. Daarover een laag Permaline Primer NT en de afwerking van één of twee lagen Permaline Regulé NT, Permaline PU Satin NT of Permaline Silicon NT

Verwerking van het product
Kwast en Rol
Volumepercentage verdunning: gebruiksklaar
Reinigingsmiddel: white spirit

Droogtijden bij 20°C en aanbevolen laagdikte en 65% R.V.
Stofdroog: ca. 2 uur
Kleefvrij: ca. 4 uur
Overschilderbaar: ca. 16 uur 

Meer informatie
Productblad

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Permaline Dekgrond (1 of 2,5 liter

Permaline Dekgrond (1 of 2,5 liter

€ 29,20

Verfschilderen.nl 9.5 / 10 - 33 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »