Tenco Anti roest compound Vast

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Tenco Anti roest compound Vast is een goed hechtende niet drogende vaseline welke kan worden gebruikt om roest te voorkomen op metalen ondergronden.

Lees meer
€75,00
Incl. btw

Anti roest compound Vast

Omschrijving
Tenco Insmeercompound SP is een goed hechtende niet drogende technische vaseline welke kan worden gebruikt om roest te voorkomen op metalen ondergronden. Het product scheidt geen olie af en geeft zelfs na een zeer lange gebruiksduur geen verharding.

Toepassing
Tenco Insmeercompound SP wordt o.a. gebruikt voor het conserveren van ballasttanks, stalen beunen en onder de buikdenningen van schepen.

Voornaamste kenmerken

  • Roestwerend
  • Gemakkelijk te verwerken na verwarming
  • Snelle stolling nadat het product in aanraking komt met de ondergrond. 

Kleur
Bruin-geel

Gebruiksaanwijzing
Tenco Insmeercompound SP is na verwarming vloeibaar en kan dan doormiddel van een borstel, roller of warmte bestendige verfspuit verwerkt worden. Verfspuiten gelijk na gebruik schoonmaken i.v.m. de snelle stolling van het product.Tenco Insmeercompound SP kan direct op een stalen ondergrond worden aangebracht welke goed schoon, droog en ontroest moet zijn. Dit product stolt vrijwel direct na in aanraking te zijn gekomen met de ondergrond.

Hoe bewaren?
In ongeopende goed afgesloten verpakking, droog bewaard, bij een temperatuur van 10ºC tot 25ºC. Halflege bussen overgieten in een kleinere bus of blik, helpt velvorming en indrogen voorkomen. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »