Jotun Hardtop Smartpack (10 liter)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Het heeft een glanzende afwerking met een goede glans behoud. Het kan direct op metaal gebruikt worden. 1:1 mengverhouding voor makkelijk gebruik en vermindering van afval.

Lees meer
€227,00
Incl. btw

Hardtop Smartpack (10 liter)

De Jotun hardtop smartpack wordt toegepast in een systeem van 1 laag Jotamastic Smartpack van 150 mu en 1 laag Hardtop Smartpack. van 40 mu. Bij verspuiten van de verf kan de eerste laag in één keer. Bij kwasten of rollen zijn twee lagen van 75mu te adviseren. Deze verf is geschikt voor gebruik bij Boeiingen/Potdeksels/Dekken/Opbouw/Stuurhut

Boeiingen/Potdeksels/Dekken/Den/Opbouw/Stuurhuis   lagen Laagdikte Overschilderbaar bij 10graden min. Maximaal Vol % Spuitverlies   Verdunning
Jotamastic Smartpack Kleur   1 150 24 uur onbeperkt 72 20 0 Thinner 17
Hardtop Smartpack kleur   1 40 14 uur onbeperkt 58 20 0 Thinner 17

Dit is een twee componenten chemisch uithardende gemodificeerde acrlic coating. Het product bevat geen isocyanaten en evenmin genereert het di-isocyanaten tijdens heetwerk / lassen of brand ongevallen. Het heeft een glanzende afwerking met een goede glans behoud. Het kan direct op metaal gebruikt worden. 1:1 mengverhouding voor makkelijk gebruik en vermindering van afval. Speciaal ontwikkeld voor applicatie met kwast en/of roller.

Typisch gebruik
Ideaal als topcoat over een epoxy primer waar een duurzame, hoogglans afwerking is vereist voor agressieve atmosferische invloeden. Kan ook gebruikt worden als onderhouds coating direct op metaal in medium corrosieve categorieën.

Applicatie methoden
Spray
Airless spuit mag ook worden gebruikt.

Kwast
Gebruik een ronde kwast. Er moet op gelet worden om de opgegeven droge laagdikte te bereiken.

Roller
Gebruik van een schuimroller zal zorgen voor het beste eindresultaat.

 

Technische informatie
Productblad
Veiligheidsblad Comp A
Veiligheidsblad Comp B

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »