Werdol Coasterlakverf (2 of 4 liter)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
8715559575061
Levertijd:
3-6 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Werdol Coasterlakverf een hoogglanzende, ééncomponent aflak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Lange aanzettijd en goed vloeiend vermogen.

Lees meer
€31,90
Incl. btw

Coasterlakverf (2 of 4 liter)

Beschrijving

Hoogglanzende, ééncomponent aflak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Lange aanzettijd en goed vloeiend vermogen. Hoge dek- en kleurkracht met langdurig glansbehoud. Goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid.

Verpakking

2000ml. Werdol Coasterlak wit, zwart, roodbruin, blauwgrijs, Kleurnummers18, 36, 212, 213, 214 tevens in 4000ml.

Toepassing

Voor nieuw werk op hout, staal en aluminium binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Onderhoud van bestaande ééncomponent aflakken, ongeacht welk merk.

Kwastverwerking

Epifanes Verfverdunning

Uitstrijkvermogen:

Na 24 uur bij 18°C.

Kleuren

21 standaardkleuren en afwijkende kleuren op aanvraag (RAL) oude standaardkleuren kunnen vaak ook nog gemaakt worden.

 

Ondergrondcondities van bestaande systemen

Schoon, ontvet ,droog, geschuurd P220 droog. Zout en andere in water oplosbare vervuiling verwijderen door grondig te spoelen met schoon leidingwater. Was, olie en overige vettige vervuiling verwijderen door reinigen met Epifanes 1-C Spuitverdunning, wasbenzine of water+ ammonia.

 

Verwerkingsvoorschriften

Vóór en tijdens gebruik de bus goed roeren. Breng dit product niet nat-innat aan brengen en vermijd hogere laagdiktes dan geadviseerd om zakkers en problemen met de doordroging te voorkomen.

Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het verwerking en droging van de verf. Vermijd het aanbrengen van verf in volle zon of wind. Onder deze omstandigheden vindt snelle verdamping van oplosmiddel plaats wat een goede vloeiing van de verf kan verhinderen. Temperatuur van verf, object en omgeving mogen niet teveel van elkaar afwijken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »