Terug

Waterworld Vaarset elektrische binnenboordmotor 2.5 Kw

De Waterworld vaarset bestaat uit de motor, RVS gashendel, dashboard, accu's en acculader.

€ 7.000,- Gratis verzending

  • Advies op maat
  • Gratis verzending boven €75
  • Snelle levering
  • Mailen, bellen of chatten
Placeholder 9,5

Beoordelingen

“Keurig op tijd geleverd.”

Product omschrijving

Waterworld Vaarset elektrische binnenboordmotor 2.5 Kw

Er is een nieuwe uitovering van deze krachtige elektrische binnenboordmotoren van WaterWorld. Dat betekent nóg efficientere binnenboordmotoren voor optimaal vaarplezier. De nieuwe motoren vind je hier.

Krachtige en efficiënte motor

De motor heeft een efficiency van meer dan 90%, dus bijna alle stroom komt ten goede aan uw vaartocht! Dat komt door het gebruik van de modernste techniek: in vaktermen een borstelloze, permanent magneet synchroon motor. Die een hoog koppel combineert met weinig verlies aan warmte.

Eenvoudige en robuuste bediening

Wegvaren is heel makkelijk: even de elektronische sleutel tegen het slot houden en varen maar! Een veilig gevoel: zonder de sleutel met unieke code kan niemand anders wegvaren. De robuuste RVS gashendel stuurt de motor elektronisch aan en voldoet ook aan de hoogste eisen. Een waterdicht display met LED lampjes geeft u inzicht in verbruik, rest accucapaciteit en de stand van de gashendel.

Welke motor voor mijn boot?

Welke motor bij uw boot past hangt af van meerdere factoren. Hieronder in de tabel ziet u een indicatie.
Realiseert u zich wel dat elke boot anders is. Een slanke, efciënt varende boot vraagt bijvoorbeeld minder vermogen dan een brede, minder efciënt varende boot. Hetzelfde geldt voor een licht gebouwde of zware boten. Maar ook het vaargebied is van belang. Bij varen op beschut water en voor kortere afstanden kan een lichtere motor toegepast worden dan bij varen op ruim water. Raadpleeg hierover altijd uw dealer.

Maximale en economische snelheid

Als uw boot niet kan planeren is zijn maximum snelheid de zogenoemde rompsnelheid. Dat is de snelheid waarbij het achterschip zich precies in het dal van de boeggolf bevindt en hangt samen met de lengte op de waterlijn van uw boot. Hoe dichter de snelheid bij die rompsnelheid ligt, hoe meer energie wordt verbruikt voor het maken van golven. Het verdient dus de voorkeur een economische snelheid aan te houden. Hier een indicatie van die snelheden:

Slim ontwerp

Motor en elektronica zitten in één RVS behuizing, veilig en overzichtelijk. Inbouwen is ook makkelijk, de hele unit is met verstelbare poten te plaatsen op elke fundering. Een zeer lage inbouw, zelfs onder de vlakke vloer is vaak mogelijk.

Hoe lang kan ik varen?

Soorten accu's?

Welke accupakket moet ik nemen?

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vaarset elektrische binnenboordmotor 2.5 Kw

Vaarset elektrische binnenboordmotor 2.5 Kw

€ 7.000,-

Verfschilderen.nl 9.5 / 10 - 33 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »