Mariner FourStroke 4pk

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
3-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€919,00
Incl. btw

FourStroke 4pk

Viertakttechnologie en Mercury. Steeds voorwaarts. Met innovaties en technologieën die zijn ontwikkeld op vraag van de booteigenaars. Zoals elektronische brandstofinjectie. Digitale bewaking aan boord die uw motor beschermt. En een totaal engagement op het vlak van corrosiebescherming. Hiervoor worden onder meer hardcoating en een superieur lakproces in meerdere stappen toegepast. De FourStroke-motoren van Mercury leggen de lat telkens weer wat hoger op het vlak van milieuvriendelijkheid, stille werking en zuinig brandstofverbruik. Bovendien vindt u bij geen enkele andere constructeur een ruimere keuze aan modellen.

Lichtgewicht.

Met een gewicht van slechts 17 en 26 kg respectievelijk kunnen onze 2,5 - 3,5 pk en 4 - 6 pk FourStroke-buitenboordmotoren gemakkelijk worden opgetild en gedragen.

Breng kracht voort.

Gebruiksgemak en prestaties waarop u kunt rekenen. 4 amp-dynamo om een accu op te laden: uitlaatontlastingsopeningen en 6 schroeven voor een betere hanteerbaarheid bij het keren van zware boten en zelfs een extra gelijkrichter om kleine buitenlichten van elektriciteit te voorzien. Een 5 pk FourStroke die uw boot aandrijft.

Ondiep water.

U kunt kiezen uit meerdere trimstanden, waardoor u niet alleen over meer vermogen kunt beschikken, maar ook in ondiep water kunt varen.

Eenvoudig te starten.

Dankzij de automatische decompressie wordt tijdens het starten de compressiedruk verlaagd, zodat u minder hard aan het startkoord hoeft te trekken.

Stil.

Bij alle Mercury® 4-6 pk FourStrokes komt de uitlaat door de schroef onderwater uit, waardoor de motor stil werkt.

Brandstofopties

4, 5 en 6 pk FourStrokes van Mercury® zijn uitgerust met integrale brandstoftanks met een externe brandstofafsluitkraan en met een tankdop bovenop de motorkap. Deze motoren kunnen ook op een externe brandstoftank elders in de boot worden aangesloten, zodat u nog verder kunt varen voordat u opnieuw moet tanken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »