Jotun Jotun Thinners Verdunners 20 liter

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€116,00
Incl. btw
Bestel 2 voor €110,20 per stuk en bespaar 5%

Jotun Thinners Verdunners 20 liter

Jotun Thinner 2

Jotun thinner 2 is een verf verdunner. Ontwikkeld voor het verbeteren van de uitvloeing van verscheidene Jotun alkyd en op olie basis gebaseerde producten. Kan ook gebruikt worden als reiniger voor pompen en gereedschap voor en na het schilderen.

Typisch gebruik
Speciaal geschikt als verdunner voor op alkyd en olie gebaseerde producten. Aanbevolen gebruik volgens de specifieke datablad of toepassing gids van het product die men wenst toe te passen.  

Kleuren
helder

 

Jotun Thinner 4

Dit is een verf verdunner. Ontwikkeld voor het verbeteren van de uitvloeing van inorganische zink ethyl silicaat tijdens verwerking bij hoge temperaturen. Kan ook gebruikt worden als reiniger voor pompen en gereedschap voor en na het schilderen. Speciaal ontwikkeld als reiniger voor apparatuur/gereedschap, na het aanbrengen van watergedragen coatings.

Typisch gebruik
Aanbevolen gebruik volgens de specifieke datablad of toepassing gids van het product die men wenst toe te passen.

Kleuren
helder 

 

Jotun Thinner 7

Jotun thinner 7 is een verf verdunner. Ontwikkeld voor het verbeteren van de uitvloeing van verscheidene Jotun acrylics, vinyl, en antifouling coatings. Kan ook gebruikt worden als reiniger voor pompen en gereedschap voor en na het schilderen.

Typisch gebruik
Aanbevolen gebruik volgens de specifieke datablad of toepassing gids van het product die men wenst toe te passen.

Kleur
Helder

 

Jotun Thinner 10

Jotun Thinner 10 is een verf verdunner. Ontwikkeld voor het verbeteren van de uitvloeing van verscheidene Jotun polyurethane producten. Kan ook gebruikt worden als reiniger voor pompen en gereedschap voor en na het schilderen.

Typisch gebruik
Speciaal geschikt als verdunner voor polyurethaan en vergelijkbare producten. Aanbevolen gebruik volgens de specifieke datablad of toepassing gids van het product die men wenst toe te passen.  

Kleuren
helder

 

Jotun Thinner 17

Jotun Thinner 17 is een verf verdunner. Ontwikkeld voor het verbeteren van de uitvloeing van verscheidene Jotun epoxy producten. Kan ook gebruikt worden als reiniger voor pompen en gereedschap voor en na het schilderen.

Typisch gebruik
Speciaal geschikt als verdunner voor epoxies en vergelijkbare type producten behalve de Tankguard serie. Aanbevolen gebruik volgens de specifieke datablad of toepassing gids van het product die men wenst toe te passen

Kleuren
helder

 

Jotun Thinner 18

Dit is een verf verdunner. Ontworpen om de vloeiing van Jotun polyurethaan coatings te verbeteren.

Typisch gebruik
Ontworpen om de vloeiing en de nivellerende eigenschappen te verbeteren bij het spuiten van Jotun
polyurethaan coatings bij gemiddelde / gematigde temperaturen condities. Kan ook gebruikt worden als reiniger voor pompen en gereedschap voor en na het schilderen.

Kleuren
Helder

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »