Terug

International Primocon Primer 1 component primer

2-4 werkdagen

 • EAN: 5035686058675

Primer voor onder waterlijn. Poly. 1 laag, alu./staal 6 lagen, 1ste laag 15% verdunnen met No3, hout 4 lagen,1ste 15% verd. met No3. Overschilderb. na 3u/15˚C.

32,02 € 27,95

 • Advies op maat
 • Gratis verzending boven €75
 • Snelle levering
 • Mailen, bellen of chatten
Placeholder 9,5

Beoordelingen

“Keurig op tijd geleverd.”

Product omschrijving

International Primocon Primer 1 component primer

Conventionele 1- componentprimer voor onder de waterlijn. De primer is te gebruiken onder alle antifoulings van International of als sluit-/tussenlaag over niet geschikte of onbekende antifoulings. De International Primocon-primer is geschikt voor ieder schip, ongeacht het bouwmateriaal.

 

Toepassing Primocon primer

 • Aantal lagen: onder water 5 lagen.
 • Verbruik: 7.4m² per liter.
 • Droogtijd voor overschilderen: met zelfde product minimaal 3 uur, anders minimaal 6 uur.
 • Kan met kwast, roller of spuit aangebracht worden.
 • Aanbevolen verdunner: International Thinner No. 3
 • Volume verdunner: 10-15%.


Kleur Primocon primer

 • Grijs

Voorbehandeling

Reinig/ontvet alle oppervlakken.

POLYESTER
(gelcoat) Schuren met grofte P180­220.
KAAL HOUT/HECHTHOUT

Glad schuren met schuurpapier in de grofte P80­P180, gevolgd door P280. Schuurstofverwijderen met een borstel/stoffer. Indien het oppervlak met oplosmiddel afgenomen wordt, volledig laten drogen alvorens de voor applicatie op kaal hout aanbevolen producten aangebracht worden (zie specifieke verfsystemen).
ALUMINIUM

Ontvetten met verdunning of Super Cleaner. Goed schuren met schuurpapier geschikt voor aluminium, grofte P24­P120. Voor een optimale hechting is een groffe korrel aan te bevelen. Grondig reinigen en laten drogen. Breng de eerste laag International primer zo snel mogelijk aan (binnen 8 uur), volgens de voorschriften voor het specifieke verfsysteem.

ZINK/GEGALVANISEERD STAAL

Ontvetten met verdunning of Super Cleaner. Goed schuren met schuurpapier grofte P60­P120. Zorgvuldig schoonmaken en goed laten drogen. Breng de eerste laag International primer aan volgens de voorschriften voor het specifieke verfsysteem.

LOOD

Ontvetten met verdunning of Super Cleaner. Goed schuren met schuurpapier grofte P120 of een roterende staalborstel. Grondig reinigen en laten drogen. Breng de eerste laag International primer aan volgens de voorschriften voor het specifieke verfsysteem.

STAAL

Straal tot norm SA2.5 – blank metaal oppervlak. Indien stralen niet mogelijk is, dient het staal voorbehandeld te worden met roterende schuurschijven (grofte P24­P36) tot een volledig schoon en blank metaal oppervlak, met een oppervlakteruwheid van 50­75 micron. Op kleine oppervlakken een haakse slijper gebruiken. Voorbehandelen met Primocon 10­15% verdund met Verdunning No.3.

REEDS GEANTIFOULDE OPPERVLAKKEN

In goede staat Verwijder losse verf. Afwassen met leidingwater. Vervolgens goed laten drogen. In slechte staat Verwijder met Interstrip voor het aanbrengen van International Primocon Primer.

technische informatie

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Primocon Primer 1 component primer

Primocon Primer 1 component primer

32,02 € 27,95

Verfschilderen.nl 9.5 / 10 - 33 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »